Produkter for utstyr av maskinen (1)

Kakaobønner - Kakaobønner, Sjokolade, Kakao

Kakaobønner - Kakaobønner, Sjokolade, Kakao

Kakao er hovedingrediensen i sjokoladeprodukter, sjokoladebarer, esker eller løsvekt sjokolade, mange typer småkaker og kaker. Den brukes også mye i kosmetiske produkter som fuktighetskremer og såper. Når bønnene er fermentert og tørket, kan de bearbeides for å produsere en rekke produkter, for eksempel: •Kakaosmør •Kakaopulver •Kakaonibs og mye mer. Kakao har mange positive effekter på kroppen, bidrar til å forebygge hjerte- og karsykdommer, inneholder mange næringsstoffer som er gode for hjernen, og hjelper til med å frigjøre serotonin og dopamin, som er lykkehormoner. •Vi leverer tørkede og fullt fermenterte kakaobønner. Opprinnelse: Nigeria Muggne bønner: 2,67% Fuktighet: 6,26% Insekt-skadede bønner: 0,67% Saltet bønner: 4,33% Blandingsprosent: 0,02% Salmonella: Fraværende Bønner/300 gram: 281 Totalt defekte bønner: 3,34%